شرق: پليس ميگويد يكي از خودروهايش در منطقه الجفير در حومه منامه روي سطح زمين ليز خورده و با جمعيت برخورد كرده است و لغزش خودرو هم به دليل ريخته شدن نفت روي زمين بوده است. اما معترضان بحريني روايت ديگري دارند. آنها ميگويند نوجوان 16ساله عمدا از سوي خودرو نيروهاي پليس زير گرفته شده است و كس ديگري در مقابل خودرو نبوده است.
خبر در تمام خبرگزاريهاي دنيا اينگونه گزارش شده است: نوجوان 16سالهاي در اعتراضات ضد دولتي بحرين پس از آنكه خودرو پليس او را زير گرفت، جان خود را از دست داد. راننده اين خودرو پليس، عمدا از روي اين نوجوان رد شد. روز گذشته هزاران نفر از مخالفان بحريني در تظاهرات گستردهاي در مناطق مختلف اين كشور بر تحقق خواستههاي خود مبني بر تغييرات دموكراتيك در اين كشور تاكيد كرده بودند.
بهگزارشالجزيره، تظاهركنندگان كه در اين تظاهرات پرچمهاي بحرين و پرچمهاي برخي كشورهاي شاهد بهار عربي را در دست داشتند، شعارهايي عليه حكومت سر دادند و استعفاي خليفه بن سلمان آل خليفه، نخستوزير بحرين را كه 42 ساله است اين سمت را برعهده دارد، خواستار شدند. تظاهركنندگان بر خواستههاي خود يعني تشكيل دولت منتخب، ايجاد پارلماني با اختيارات كامل، پايان دادن به مساله فساد، تبعيضات در سازمانهاي دولتي و در نهايت آزادي زندانيان سياسي تاكيد كردند. برخي از تظاهركنندگان كه از مشاغلشان اخراج شده بودند، نيز دستنوشتههايي در دست داشتند كه روي آن نوشته شده بود: «ميخواهيم به كارمان بازگرديم» آنها اخراجشان را از كار تنها به دليل مواضع سياسيشان نوعي اجحاف توصيف كردند. اين در حالي است كه تعدادي از تظاهركنندگان در تظاهرات زخمي شدند كه يكي از آنها زن بوده است.
يك مقام امنيتي در وزارت كشور بحرين اعلام كرده است كه تعدادي از شركتكنندگان در تظاهرات دست به تخلفات قانوني زدهاند. نيروهاي امنيتي با تظاهركنندگان در منطقه الجفير درگير شدند و از گاز اشكآور و گلولههاي پلاستيكي استفاده كردند، اين در حالي بود كه صدها نفر از جوانان بحريني قصد داشتند وارد ميداني در نزديكي يكي از مجتمعهاي تجاري در منطقه «الديه» در غرب منامه شوند. همچنين در تظاهرات پراكنده ديگر از جمله در منطقه «الدراز» در غرب و شهر «المحرق» در شرق منامه تعدادي از تظاهركنندگان زخمي شدند. در اعتراضات ضددولتي بحرين كه از حدود هفت ماه پيش آغاز شده، تاكنون بيش از 30 نفر كشته شدهاند. پس از گسترش تظاهرات، نيروهاي امنيتي بحرين با كمك نيروهاي اعزام شده از عربستان و ساير كشورهاي حاشيه خليجفارس، جنبش اعتراضي بحرين را سركوب كردند. اما پس از توقفي كوتاهمدت، طي هفتههاي اخير تظاهرات جسته و گريخته بار ديگر در اين كشور آغاز شده كه به درگيري با نيروهاي امنيتي منجر شده است. اين تظاهرات ضددولتي در بحرين از اواسط ماه فوريه و با تجمع معترضان در يكي از ميدانهاي شهر منامه، پايتخت اين كشور آغاز شد. اعتراضات ضددولتي عمدتا در نواحي شيعهنشين بحرين برگزار ميشود.
معترضان خواهان اصلاحات سياسي، پيشبرد نظام مشروطه و مبارزه با فساد از سوي خاندان حاكم آلخليفه هستند. شيعيان بحرين سالهاست خاندان حكومتي را كه سني هستند، به تبعيض متهم ميكنند و خواستار مشاركت در قدرت هستند.